​Telefon:

​38 87 47 45

Book en tid her:

Klik dig videre

LiteWire​

​LiteWire er den mest effektive form for lettere tandretning og tager udgangspunkt i de traditionelle og gennemprøvede reguleringsteknikker. Fordi LiteWire er en fast bøjle, får du den mest optimale og præcise tandretning - på kun ganske få måneder!


www.litewire.dk


LiteWire er en tandbøjle, der retter dine forreste tænder - dem du smiler med.

Mange voksne vælger idag at få rettet deres tænder af flere årsager:

Et attraktivt smil er dit bedste visitkort - det udståler sundhed og overskud.

​LiteWire bøjlen sidder fast på dine tænder. Den er ikke usynlig, men meget diskret - og behandlingstiden er typisk omkring 6 måneder. Du kan få et helt nyt smil inden dit næste tandeftersyn!


Behandlingen foretages kun af tandlæger, som er certificeret i brugen af LiteWire. De certificerede tandlæger er ikke specialtandlæger i tandregulering (ortodontister), men derimod praktiserende tandlæger med speciel interesse for tandretning. Såfremt du har behov for en mere omfattende tandretning eller har funktionelle problemer relateret til dit sammenbid og/eller kæbeled m.v., bør du bede din tandlæge om en henvisning til ortodontist.

For at sikre optimal præcision og holdbarhed benytter LiteWire kun de bedste materialer i højeste kvalitet. LiteWire fremstilles i førende dansk laboratorium, hvor specialuddannede teknikere sørger for at tilpasse hver enkelt bøjle præcist til dine behov.

Det er din garanti for et præcisionsprodukt i bedste danske kvalitet!

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

 ​hos tandlægerne   |    Roarsvej 2, 2. sal    |    2000 Frederiksberg    |    Telefon: 38 87 47 45    |    ONLINE BOOKING