​Telefon:

​38 87 47 45

Book en tid her:

Klik dig videre

​Inman aligner retter dine fortænder

Inman Aligner er den perfekte løsning for trangstillede og skæve fortænder. Behandlingen er hurtig, sikker og billigere end andre bøjlesystemer. Med den patenterede Inman Aligner bliver dine fortænder nænsomt skubbet ind i den rigtige position i løbet af ganske få uger. De fleste behandlinger tager mellem 6-16 uger, og da bøjlen er aftagelig passer Inman Aligner nemt ind i en aktiv livsstil.​​

Skæve tænder er et problem for mange, men det kan heldigvis løses på mange måder. Hos tandlægerne kan vi tilbyde dig Inman aligner - en skinne med fjeder, som kan regulere dine fire midterste tænder i over- og undermunden. 

Er du bosat på Frederiksberg, Nørrebro, Vanløse eller omegn, er vi din lokale tandlæge. Du kan altid kontakte os og høre nærmere.

Sådan virker Inman aligner

Ens fortænder er de mest synlige, man har. Produktet er en skinne, som er fremstillet specifikt til dine fortænder i henholdsvis over- og undermund. Så døjer du med skæve fortænder, er dette en perfekt løsning.

Med denne skinne foretages der ikke et kirurgisk indgreb, da den fremstilles udelukkende til dine tænder. Der er tale om en højteknologisk metode med flot resultat til følge, når det er inman aligner, der benyttes.

Flere har måske fortalt dig, at det kan gøre forfærdeligt ondt med en bøjle på tænderne, men det er ikke tilfældet med dette produkt. Her lægger skinnen et konstant tryk på dine tænder fra starten af, og derfor undgår du en hård regulering med det samme.

Behandlingen tager mellem 6 og 18 uger alt efter hvor stor en regulering, der er tale om.

Få et uforpligtende tilbud

Vi laver behandling med Inman aligner. Kontakt os på telefon 38 87 47 45 eller bestil en tid via vores online booking.

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook

 ​hos tandlægerne   |    Roarsvej 2, 2. sal    |    2000 Frederiksberg    |    Telefon: 38 87 47 45    |    ONLINE BOOKING