​Telefon:

​38 87 47 45

Book en tid her:

Klik dig videre

Tandretning med LiteWire på tandklinik på Frederiksberg

Tandretning kan ske på mange måder, men vi benytter primært LiteWire til lettere tandretninger, fordi den er effektiv, men også fordi den tager udgangspunkt i traditionelle og gennemprøvede reguleringsteknikker.

LiteWire benyttes til tandretning af de forreste tænder

​LiteWire er en tandbøjle, der benyttes til tandretning af de forreste tænder, hvilket vil sige de tænder, som du smiler med. Det bliver mere og mere almindeligt for voksne at få tandretning, især fordi pæne tænder udstråler sundhed og overskud.

LiteWire-bøjlen sidder fast på dine tænder og er ganske diskret, selvom den ikke er usynlig, og den skal kun sidde i omkring seks måneder. ​Denne tandretning kan med andre ord ske mellem to tandeftersyn.

LiteWire er fremstillet af de bedste materialer i højeste kvalitet for at opnå en optimal præcision og holdbarhed. Det er din garanti for et præcisionsprodukt i den bedste danske kvalitet.

Tandretningen med LiteWire foretages af praktiserende tandlæger, der er certificerede af LiteWire. Tandretninger af mere omfattende karakter skal derimod ske hos en ortodontist, og det kan være, hvis der for eksempel er problemer med dit sammenbid, kæbeled eller andre mere komplicerede forhold.

Ring til os for at høre mere

​Kontakt gerne hos tandlægerne for at få mere information. Vores tandklink er på Frederiksberg, men vores patienter er fra mange andre steder, herunder Nørrebro og Vanløse. Du kan ringe til os på telefon 38 87 47 45, eller du kan skrive til os på mail@hostandlaegerne.dk.

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook

 ​hos tandlægerne   |    Roarsvej 2, 2. sal    |    2000 Frederiksberg    |    Telefon: 38 87 47 45    |    ONLINE BOOKING