​Telefon:

​38 87 47 45

Book en tid her:

Klik dig videre

Tandregulering - Få en tandretning med LiteWire

Tandretning kan ske på mange måder, men vi benytter primært LiteWire til lettere tandreguleringer, fordi den er effektiv, men også fordi den tager udgangspunkt i traditionelle og gennemprøvede reguleringsteknikker.

Tandretning med LiteWire benyttes til retning af de forreste tænder

​LiteWire er en tandbøjle, der benyttes til at rette de forreste tænder. Det bliver mere og mere almindeligt for voksne at rettet tænder, især fordi pæne tænder udstråler sundhed og overskud.

LiteWire-bøjlen sidder fast på dine tænder og er diskret, selvom den ikke er usynlig, og den skal kun sidde i omkring seks måneder. ​Denne tandretning kan med andre ord ske mellem to tandeftersyn.

LiteWire er fremstillet af de bedste materialer i højeste kvalitet for at opnå en optimal præcision og holdbarhed. Det er din garanti for et præcisionsprodukt i den bedste danske kvalitet.

​Tandretningen med LiteWire foretages af praktiserende tandlæger, der er certificerede af LiteWire. Tandretninger af mere omfattende karakter skal derimod ske hos en ortodontist. Det kan være, hvis der for eksempel er problemer med dit sammenbid, kæbeled eller andre mere komplicerede forhold.

Udover tandregulering med LiteWire tilbyder vi også invisalign og Inman Aligner

Ring til os for at høre mere om vores tandregulering

​Kontakt gerne hos tandlægerne for at få mere information om denne tandregulering. Vores klink er på Frederiksberg, men vi har blandt andet patienter fra Nørrebro og Vanløse.

​Du kan ringe til os på telefon 38 87 47 45, eller du kan skrive til os på mail@hostandlaegerne.dk. Du kan også booke en tid online her.

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

 ​hos tandlægerne   |    Roarsvej 2, 2. sal    |    2000 Frederiksberg    |    Telefon: 38 87 47 45    |    ONLINE BOOKING