​Telefon:

​38 87 47 45

Book en tid her:

Klik dig videre

Kroner hos tandlægerne på Frederiksberg

​En krone er en kunstig tand, der fungerer som hætte og påsættes stærkt beskadigede eller defekte tænder. Tandkroner bliver også benyttet ved rodbehandlinger og ved store tandfyldninger, der er ved at underminere tanden.

Kroner genskaber tanden, så den igen bliver normal og velfungerende, og vi fremstiller alle kroner individuelt, så den enkelte tandkrone kommer til at passe perfekt til tanden og de omgivne tænder. Tandkroner kan bestå af ren porcelæn eller af en metallegering med påbrændt porcelæn.

Vi påsætter kroner over to behandlinger

​Tandkronen bliver normalt påsat over to omgange, hvor vi sliber tanden ved den første behandling, og det sker naturligvis under lokalbedøvelse. 

​Vi tager desuden aftryk af tandrækken i den side, hvor kronen eller kronerne skal påsættes.

Du får naturligvis påsat en midlertidig hætte af plast, som beskytter tanden, indtil du skal til den næste behandling. Vores teknikere fremstiller derpå det antal tandkroner, som du skal have påsat. Moderne kroner fremstilles af porcelæn, og disse cementeres fast på tænderne under den afsluttende behandling.

Ring til os for at bestille tid i dag

​Du er velkommen til at kontakte hos tandlægerne på Frederiksberg for at høre mere om kroner, eller hvis du ønsker at bestille tid til en konsultation. Du kan ringe til os på telefon 38 87 47 45 for aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til os på mail@hostandlaegerne.dk.

​En krone er en form for hætte i tandfacon, som bliver sat på en stærkt beskadiget eller defekt tand, så den igen bliver en normal og velfungerende tand. Vi fremstiller hver enkelt krone individuelt, så den passer præcis og kun til din tand.

​Behandlingen foregår over to omgange. 

I første omgang vil vi beslibe tanden, så den har den korrekte facon til kronen. Det kan naturligvis foregå under lokalbedøvelse, hvorved behandlingen vil være smertefri. Herefter vil vi tage et aftryk af tandrækken i den side, hvor kronen skal sættes på. Du vil nu få sat en midlertidig hætte af plast på din tand, som beskytter den indtil anden omgang af din behandling.

Ved hjælp af aftrykkene kan vores tekniker fremstille en krone i porcelæn, som vi cementerer på din tand i anden halvdel af din behandling.

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

 ​hos tandlægerne   |    Roarsvej 2, 2. sal    |    2000 Frederiksberg    |    Telefon: 38 87 47 45    |    ONLINE BOOKING