​Telefon:

​38 87 47 45

Book en tid her:

Klik dig videre

​Implantater hos tandlægerne på Frederiksberg

​Implantater er kunstige tandrødder, der er fremstillet af titanium. Implantater bliver opereret ind i kæben, hvorpå de vokser fast i kæben. Afslutningsvist bliver der påsat en tandkrone eller en tandbro med flere tandkroner. Der kan også påsættes en hel- eller delprotese. Moderne tandimplantater fører til et resultat, der stort set minder om naturlige tænder.

Moderne implantater er et godt alternativ

​Implantater er en god løsning, hvis du vil undgå en traditionel protese eller en traditionel bro. En traditionel bro bliver derimod hæftet fast på nabotænderne. Vi starter naturligvis med en undersøgelse, hvorpå vi gennemgår resultatet og de forskellige løsningsforslag sammen, så du selv kan tage en beslutning.

Den kunstige tandrod er lavet af titanium, fordi kroppen accepterer dette materiale. 

​Det tager noget tid for et implantat at gro fast i kæben, og efter en periode på mellem to uger og fire måneder kan vi forsyne det enkelte tandimplantat med en krone, eller med en bro.

Tænder skal naturligvis altid holdes rene, og det er især vigtigt at holde nye implantater rene. Vi giver dig en grundig instruktion, ligesom vi vil kontrollere dine implantater og mundhygiejne ved de løbende tandeftersyn.

Kontakt os for at få flere oplysninger om implantater

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om implantater. Vi holder til på Frederiksberg, men har også patienter fra blandt andet Nørrebro og Vanløse. Du kan ringe på telefon 38 87 47 45, men du kan også stille spørgsmål på mail@hostandlaegerne.dk.

​Implantater er kunstige tandrødder. Et implantat er løsningen, hvis du ikke ønsker en bro eller en protese.

​Den kunstige tandrod bliver lavet af titanium, som er et materiale, kroppen accepterer. Implantatet sætter vi fast i din kæbe. Du bliver lokalbedøvet inden behandlingen, og du vil ikke mærke smerter.


Implantatet skal have tid til at gro sammen med din kæbe. Efter to uger til fire måneder kan vi forsyne implantatet med en krone.

Efter behandlingen er det meget vigtigt, at implantatet holdes rent. Det vil vi give dig en grundig instruktion i. Vi vil samtidig sørge for at kontrollere behandlingen og din mundhygiejne regelmæssigt fremover.

For mere information om implantater, kan du klikke dig videre til hjemmesiden www.naturligt-attraktiv.dk.

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

 ​hos tandlægerne   |    Roarsvej 2, 2. sal    |    2000 Frederiksberg    |    Telefon: 38 87 47 45    |    ONLINE BOOKING